Knowledge Building Services

Yrityksestä

Knowledge Building Services Oy on vuonna 2016 perustettu yritys. Yritys jatkaa Knowledge Bulding Tmi:n toimintaa, joka on tuottanut yksilövastaanottopalveluita Mehiläinen Oy:lle ja työterveyshuollon psykologipalveluita Diacor Terveyspalvelut Oy:lle.

Nykyisin Knowledge Building Services Oy tarjoaa psykologi- ja psykoterapiapalveluita yksityishenkilöille. Yksityisvastaanoton lisäksi yritys toimii yhteistyössä Pohjola Sairaalan kanssa tuottamalla heille työpsykologipalveluita.

Yritys tarjoaa myös koulutusta ja konsultaatioita yrityksille ja yhteisöille. 

Yrityksen tilat sijaitsevat Helsingissä, Bulevardi 7:ssä.

Yrityksen perustaja Greta Turunen on laillistettu psykoterapeutti ja työterveyshuollon pätevyyden omaava psykologian maisteri.


Asiakaslähtöistä ja näyttöön perustuvia psykoterapia, ohjaus- ja hyvinvointipalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille.


Toiminta-ajatus ja Arvot

Yrityksemme tarjoaa asiakaslähtöisiä, laadukkaita ja vaikuttavia psykoterapiapalveluita. Yksilövastaanottoa meillä pitävät Greta, Paula, Sari ja Tarja ja meille kaikille on tärkeää olla asiakkaillemme arvoihimme sitoutunut, vastavuoroinen ja luotettava terapeutti.


Asiakaslähtöisyys:

  • Palvelu suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa asiakkaan yksilöllinen tilanne huomioiden. Palvelukokonaisuutta tarkastellaan aina ensisijaisesti asiakkaan näkökulmasta, jolloin tavoitteena on lisäarvon tuottaminen asiakkaalle. Palvelun yksiselitteisenä tavoitteena on asiakkaan elämänlaadun ja hyvinvoinnin parantaminen.

Luottamuksellisuus:

  • Toiminnassa noudatetaan kaikilla tasoilla ehdotonta luottamuksellisuutta.

Rohkeus:

  • Yritys seuraa aktiivisesti toimialansa muutoksia ja kehittää toimintaansa rohkeasti sen asiakasvaikuttavuuden parantamiseksi.


Jäsenyydet


Referenssit

Greta Turunen (Knowledge Building) on Diacor terveyspalvelut Oy:n luotettava yhteistyökumppani. Greta työskentelee hyvässä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja toimii kehittävällä työotteella. 

- Diacorin johtava psykologi Hanna Poskiparta